Herskapelige omgivelser

Hovedhuset i Veum Park vil være Veum Parks smykke og naturlige samlingspunkt. Med sin karakteristiske jugendstil har det vært et landemerke i området siden 1914, og når vi nå gir det nytt liv, gjøres det med respekt og omsorg for historien. 

Tett på marka. Rett ved byen

Du har kanskje hørt ordtaket om de tre viktigste årsakene til at en bolig er attraktiv: beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet. I så måte sjekker Veum Park og Hovedhuset av på alle punkter, med sin solrike plassering helt ved inngangen til Fredrikstadmarka og korte avstand til Fredrikstad sentrum. 

I sommerhalvåret kan du glede deg over gode muligheter for både morgen- og kveldsbad rett i nærheten, og på vinteren frister områdets skiarena og de flotte lysløypene. 

Sykkelavstand til alt du trenger

Har du en sykkel, har du verden for dine føtter i Veum Park. Det er kanskje å ta i litt, men både skoler og barnehager er mindre enn et kvarter unna med sykkel. Pendler du til Oslo, er du på Fredrikstad stasjon før det er gått en halvtime. Det samme gjelder selvfølgelig om du vil kose deg på brygga en sommerkveld. Poenget er at Veum Park er det perfekte stedet å bo om du ønsker å bo nær marka, med alt det den kan tilby av turmuligheter og naturopplevelser, men samtidig ønsker å være nær byens urbane gleder.

By eller land? Du trenger ikke velge

Å starte dagen med en tjue minutters deilig sykkeltur gjennom Fredrikstadmarka og ende opp i en av landets triveligste kulturbyer er et privilegium du har i Veum Park. Eller kanskje du stopper midtveis og nyter en lunsj i det grønne? 

Legger du på ti minutter til, kan du bade i Oslofjorden på Glufsa, som ligger på Kråkerøy. I det store og det hele er du bare en kort tur unna både by og land og sjø og furuskog om du er så heldig å bo i Veum Park. 

Meld interesse

  Kontakt megler

  Lene Marie Bjerkeli
  Eiendomsmegler
  976 07 219
  lene.bjerkeli@dnbeiendom.no

  John Arne Spernes
  Eiendomsmegler
  996 99 749
  john.arne.spernes@dnbeiendom.no