Leilighetene

Det første som slår deg når du trer inn i de store, vakre leilighetene, er lyset som flommer gjennom høye vinduer og inn i rommene, som måler nesten tre meter under taket.

Leilighetene i Hovedhuset er designet med utgangspunkt i byggets utvendige jugendstil og fremstår som tidløse og elegante. Her kan du møblere med grønne planter og bruke belysningen til å fremheve den vakre formen på rommene.

Fargepaletten er nøye valgt ut av interiørarkitektene, og det som går igjen, er diskre eggeskallhvite vegger mot gyllen eikeparkett. Dette skaper et sobert inntrykk som samtidig gjør det lett å møblere og fremheve dine egne interiørvalg og spesielle objekter, som lamper og kunst. Om du ønsker ytterligere skreddersøm av leiligheten, er en tilvalgsmeny tilgjengelig med alternativer for fliser, veggfarge, parkett og overlater på kjøkken.

Alle leilighetene er forskjellige, men de har til felles at de fremmer det gode livet. Fra det lyse, flotte kjøkkenet med rikelig med benkeplass til hobbykokkens mange påfunn til de romslige soverommene med vinduer mot parken og de grønne omgivelsene. Fra baderommets vektlegging av komfort til yttergangens praktiske løsninger. Alt handler om at du skal ha det bra.

«Det er en storhet over bygget som du tar med deg inn i leiligheten. En følelse av at det er et hjem som kunne ligget i et av Londons eller Paris’ beste strøk. Forskjellen er at denne luksuriøse bygården er omgitt av fuglesang og grønne åser, uten en gjenboer i sikte.»

 

Meld interesse

  Kontakt megler

  Lene Marie Bjerkeli
  Eiendomsmegler
  976 07 219
  lene.bjerkeli@dnbeiendom.no

  John Arne Spernes
  Eiendomsmegler
  996 99 749
  john.arne.spernes@dnbeiendom.no