Moderne og herskaplige leiligheter i Veum Parks restaurerte Hovedhus

Lekre leiligheter i det herskapelige Hovedhuset på Veum ved inngangen til Fredrikstadmarka med sine flotte tur og rekreasjonsområder, sommer som vinter!

Hovedhuset inneholder ca 34 leiligheter i størrelser fra 63-130 kvm fordelt over 4 etasjer. Leilighetene har fra 1 til 3 soverom, generøs innvendig takhøyde og store vindusflater. Her får man en herskapelig følelse som er ulikt andre prosjekter.

Se 3d modell av bygget og finn din leilighet i boligvelgeren.

Hovedhuset kommer for salg 5. mai 2021

Frem mot salgsstart avholdes det visninger med interessenter. Les mer om salgsstart og visninger i seksjonen nedenfor på denne siden. Kontakt megler for mer informasjon.

Se og last ned salgsdokumenter her

Første salgstrinn, det ærverdige Hovedhuset, kommer snart for salg

Marka som nærmeste nabo

Den unike beliggenheten som nærmeste nabo til marka og den korte avstanden til sentrum, gjør Veum til det perfekte stedet å bo! Beliggenheten gjør videre pendling ut av byen lettvint og man kommer raskt hjem til rolige og grønne omgivelser. Les mer om området her.

Utviklingen av området

Veum Park starter nå utviklingen av Hovedhuset, for deretter å utvikle hele området, hvor det vil bli etablert et bomiljø med ca. 250 boenheter, i tillegg til et lokalt senter med næring/forretninger.

Noe for enhver

Her vil det være leiligheter for de fleste aldersgrupper og det vil være mulighet for både østvendt og vestvendt uteplasser. Det er lagt opp til leiligheter med terrasser, noen med mindre balkonger og noen leiligheter uten uteplass, som vil være ekstra prisgunstige. Les mer om leilighetene her.

Informasjon om visning

Meglere vil ta kontakt med interessenter for avtale om visning på plassen. Avtaler vil settes fra og med fredag og frem mot onsdagen. Du kan også kontakte megler direkte for å avtale visning. Vi ønsker at interessenter skal få en gjennomgang i god tid før fristen slik at du kan både se og føle på hvilken eller hvilke leiligheter du ønsker å sikre seg.

Det vil være en frist den 05.05 kl 16:00 for valg av leilighet. Her vil interessenter måtte fylle ut et kjøpetilbud med hvilken leilighet som er førstevalget, og evt 2. og 3. valg. Dersom det er flere som har valg nr. 1 på samme leilighet, vil det bli gjennomført en budrunde på gjeldende leilighet.

Etter denne fristen er det «førstemann til mølla» for kjøp av leiligheter.

Et område i utvikling

Veum Park legger til rette for den aktive, livsnyteren eller bare lokalbefolkningen som vil holde seg i området. Denne spennende muligheten som nå åpner seg her, vil by på utvikling av området over tid med fasiliteter som nærområdet har manglet og som nye beboere på Veum Park og lokalbefolkningen i nærområdet vil nyte godt av.

Ambjørnrød, Skogstrand og Veum er nærområdene som grenser direkte til prosjektet. I disse områdene finnes det idrettsplass, barneskole, barnehager og naturskjønne omgivelser.

Meld din interesse

Hovedhuset i Veum Park kommer snart for salg. Meld din interesse nedenfor for å følge prosjektet eller ta kontakt med megler.

Meld interesse

  Kontakt megler

  Lene Marie Bjerkeli
  Eiendomsmegler
  976 07 219
  lene.bjerkeli@dnbeiendom.no

  John Arne Spernes
  Eiendomsmegler
  996 99 749
  john.arne.spernes@dnbeiendom.no